Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 7 februarie 2019

Ce este criptomoneda ?


INTRODUCERE IN CRIPTOVALUTA


             Criptomonedă este termenul cu care este definită o monedă digitală, care are particularitatea de a fi criptată. Criptarea este folosită pentru a preveni contrafacerea tranzacțiilor și pentru a controla generarea de monede noi, o generare, care are loc prin minare. 
O criptovaluta ( criptovaluta sau criptomoneda) diferă de alte valute printr-o serie de caracteristici: - este paritara (adică utilizează un criteriu de egalitate). - utilizează un sistem descentralizat: în comparație cu monedele tradiționale normale, cu criptomoneda nu există o bancă centrală care să se ocupe de tipărirea banilor, controlul fluxului și așa mai departe. 
              În practică, nu există nici un sistem central care să o elibereze și să o controleze. - număr limitat: cele mai multe criptovalute circulă în numere limitate (de exemplu, Bitcoin este de 21 de milioane). - securitate: tranzacțiile care au loc cu criptomonede sunt 100% sigure, tocmai datorită protocolului special pe care îl folosesc. - sunt monede digitale: criptovalutele, nu au o natură fizică.                 Prin urmare, ele nu furnizează hârtie sau monede metalice. Toate tranzacțiile au loc online, dar devin treptat un mijloc de plată în magazinele tradiționale prin intermediul cardurilor și există, de asemenea, instrumente de schimb și retragere, bancomate proprii si reale. Tranzacțiile efectuate cu criptomonete oferă un inalt nivel de intimitate, care variază în funcție de protocolul utilizat și care este dată de faptul că portofelul în care se dețin aceste cripovalute este prezentat ca un cod alfanumeric care nu indică numele proprietarului (adica a utilizatorului din portofel).
             Pentru cei care doresc să investească în acest tip de monedă, trebuie să păstreze în minte că,aceasta investitie ar trebui să fie privita ca o investiții pe termen lung.Piața e cea care decide prețul criptomone-delor, odată ce acestea sunt active. Aceasta este negocierea simplă între ofertă și cerere.
Japonia are  Btc legal la plată 

Jobs online Gratis bitcoin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu