Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Internetul nu poate fi inchis

" Internetul a fost cel mai mare pas  din ultimii 500 de ani pentru a spori  producţia de Cultură şi informaţii. (...) M-a ajutat  să iau legătura cu întreprinzători şi idei din toată lumea, în special din Europa şi SUA,  A  avea acces la internet, imi permite să vorbesc şi să învăţ de la cei mai buni profesionişti şi întreprinzători fără sa fie nevoie să plătesc scump pentru bilete de avion sau să intru în cluburi vip exclusiviste. 
Internetul nu poate fi oprit; cu toate acestea, poate fi foarte afectat de încercarea din media  şi companii de telecomunicaţii pentru a-l controla. Odată ce un prieten mi-a spus "dacă companiile mass-media ar fi ştiut ce  va deveni internetul, n-ar fi lăsat să fie dezvoltat în anii  1990".  Totuşi, în zilele noastre, net neutrality, intimitatea oamenilor şi libertatea de exprimare sunt adesea hărtuite. Acum depinde de noi, cetăţenii, pentru a lupta împotriva tuturor tipurilor de control şi pentru  libertatea noastră."

Sursa : Webbyawards Internetul este onorat la Webbyawards

duminică, 8 noiembrie 2015

O noua sursa de venit pentru site-urile dvs.

Contributor lucreaza pe milioane  de site-uri care afiseaza anunturi google.

Cu contributor utilizatorii aleg un nivel de contributie lunara iar aceste fonduri sunt folosite pentru a plati pentru site in locul anunturilor.Rezultatul este ca utilizatorii vad mai putine anunturi si primiti in continuare plata.

      Parteneriat - genera mai multe venituri

This is a sample Contributor badge