Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 august 2015

Fonduri nerambursabile pentru femeile manager



Femeile de afaceri actuale sau in devenire pot beneficia de fonduri nerambursabile prin Programului national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii. 

Programul are ca obiectiv stimularea si sprijinirea demararii si dezvoltarii afacerilor infiintate de catre femei.

Prin Program se finanteaza implementarea celor mai bune planuri de afaceri depuse de femeile antreprenor.

Valoarea alocatiei financiare nerambursabile este de maxim 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) si nu poate depasi suma de 41.500 lei/beneficiar.


Iata categoriile eligibile pentru care femeile Antrepretenor pot obtine fonduri nerambursabile:

a) achizitionarea de echipamente tehnologice masini, utilaje si instalatii de lucru-inclusiv software-ul aferent, aparate si instalatii de masurare, control si reglare necesare desfasurarii activitatilor pentru care se solicita finantare, cu exceptia jocurilor de noroc mecanice, electrice, electronice, meselor de biliard, instrumentelor si automatelor muzicale;

b) investitiile in active necorporale referitoare la brevete de inventie, marci de produse si servicii (francize[3], etichetare ecologica, licente), software pentru comertul on-line, software-uri necesare desfasurarii activitatii pentru care se solicita finantare;

c)achizitionarea de bunuri prevazute la subgrupele 3.1 mobilier, 3.2 Aparatura birotica si 3.3 sisteme de protectie a valorilor umane si materiale, conform Hotararii Guvernului nr. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe, cu modificarile si completarile ulterioare;

d) achizitionarea de echipamente IT, tehnica de calcul (tip PC, format din: unitate centrala, server, monitor, imprimanta/copiator/multifunctionala, inclusiv sisteme portabile, licente necesare desfasurarii activitatii,  sisteme audio-video,etc.);

Nu se pot achizitiona mai multe echipamente IT, din fiecare tip, decat numarul total de angajati dupa implementarea investitiei cu componenta nerambursabila cu exceptia activitatilor care necesita acest lucru (ex: Internet café, instruire in domeniul calculatoarelor, etc.);

e) mijloace de transport marfa, in stricta legatura cu activitatea pe care s-a accesat programul; sunt eligibile in cadrul programului  autoutilitare din categoria N1,N2, N3 cu exceptia vehiculelor de teren simbol G conform Ordinului MLPTL 211/2003 cu modificarile si completarile ulterioare;

f) realizarea unui site[4] pentru prezentarea activitatii solicitantului si a produselor sau serviciilor promovate, pentru operatorii economici care nu detin alt site si care trebuie sa fie functional la data vizitei de certificare a cheltuielilor, in limita a 10000lei; se considera cheltuiala eligibila si taxa de achizitionare a domeniului Internet, fara hosting;

g) publicitatea on line a activitatilor, elaborarea si productia de materiale tiparite de promovare a activitatilor pe suport hartie si pe suport electronic, promovarea prin spoturi publicitare in media in limita a 15% din valoarea cheltuielilor eligibile mai putin promovarea si consultanta;

h) consultanta pentru intocmirea documentatiei in vederea obtinerii finantarii in cadrul prezentului program (maxim 5% din valoarea eligibila/decontata a proiectului, mai putin consultanta). La aplicarea procentului nu se vor lua in calcul cheltuielile de consultanta. Furnizorii de servicii de consultanta eligibili pot fi numai organizatii furnizoare de consultanta autorizate, avand ca activitate autorizata  a fi desfasurata una din activitatile incluse in cod CAEN clasa 70.

i) Cursuri de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale – pentru asociatul/administratorul societatii aplicante, curs organizat de catre un organism autorizat recunoscut de educatie antreprenoriala.

Furnizorii de servicii de instruire eligibili in cadrul Programului pot fi numai organizatii furnizoare de instruire autorizate care vor prezenta documente justificative privind calificarea persoanelor ce realizeaza instruirea in domeniul respectiv ( nu mai mult de 5% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate/decontate);

j) Achizitionarea de instalatii/echipamente specifice in scopul obtinerii unei economii de energie, precum si sisteme care utilizeaza surse regenerabile de energie[6] pentru eficientizarea activitatilor pentru care a solicitat finantare;

Inscrierea in program, solicitarea acordului de principiu pentru finantare si completarea planului de afaceri in vederea obtinerii finantarii 
se fac online pe site-ul www.aippimm.ro.

vineri, 7 august 2015

Business Tehnologie avansata Wi-Fi

Iti propun spre analiza o idee de business tehnologic! Poate aduce venituri interesante celor care vor sa se implice intr-o afacere simpla si in crestere rapida, in domeniile tehnologiei, comunicatiilor, distributiei de acces internet. Pentru ca acum suntem in Builder Phase, avem o reducere de 500 $ doar in luna august!
De ce sa fim doar spectatori si simpli utilizatori de internet si telefonie mobila? Un procent din rulajele realizate de marii jucatori pe piata poate fi si al nostru! Nu, nu este o gluma, vrei si tu sa fii participant activ si sa incasezi lunar bani din aceasta industrie?


Daca da solicita detalii sau acceseaza acest link si finalizeaza inscrierea Office Artsil worldgn

Client - salvati costurile de comunicare mobile
Consultant -Castigi ca un operator de telefonie mobila


Catre magazin
Da, pe măsură ce tehnologia wireless mCell 5G oferă la fel de mult ca o performanță mai bună 4X și viteza decât rețelele 4G LTE pentru ca foloseste un spectru 5GHz cu o lățime de bandă mult mai larg (de la 20MHz până la 500Mhz) decât LTE tradiționale (5MHz la 20MHz). Cu toate acestea, performanța generală și viteza conexiunii mCell 5G va depinde strict de cablu / DSL / fibra optica disponibile pe conexiunea fixă în cazul în care este conectat la stația de Space.

Congres international


WORlD SPACE STATION Mcell 5G


6 proverbe chinezesti pe care orice antreprenor ar trebui sa le citeasca

Antreprenorii care vor sa evolueze din punct de vedere profesional si sa-si dezvolte afacerile folosesc adesea citate celebre pentru a-si manageria companiile. Din multimea de citate de business ies in evidenta proverbele chinezesti, care in ciuda vechimii lor sunt cat se poate de valabile si astazi, daca le aplici la contextul actual.

Inc.com prezinta 6 proverbe chinezesti precum si modalitatea prin care interpretarea lor te poate ajuta sa-ti cresti afacerea. 

1) "Un angajat slab da vina pe instrumentele de lucru." 

Fiecare dintre noi greseste, dar modul in care treci peste greseli poate arata daca vei fi sau nu un antreprenor de succes. In loc sa cauti scuze sau sa dai vina pe altii atunci cand faci greseli, mai bine ti le-ai asuma si ai invata din ele. 

2) "Daca vrei un an de prosperitate, cultiva grau. Daca vrei 10 ani de prosperitate, planteaza copaci. Daca vrei 100 de ani de prosperitate, investeste in oameni."
Cand construiesc o afacere, multi antreprenori se focuseaza prea mult pe bani. Desi componenta financiara este una importanta, nu lasa ca aceasta sa te orbeasca. Afacerile sustenabile sunt construite in timp, prin investirea de energie in crearea unei comunitati interne, cu angajatii, si a uneia externe, cu clientii.

3) "O singura conversatie cu un om intelept este mai utila decat 10 ani de studiu."
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care un antreprenor le poate face pentru a evolua este sa invete de la cei care au mai multa experienta. Acestia sunt numiti adesea mentori. Ei te pot ajuta sa depasesti anumite obstacole in business, sa it idea sfaturi cu privire la strategia de marketing sau sa te faca sa-ti intelegi mai usor profilul clientului. 

4) "Lucrurile ieftine nu sunt bune, lucrurile bune nu sunt ieftine."
Noii proprietari de afaceri tind sa fie zgarciti atunci cand trebuie sa aloce bani pentru business-ul lor. Dorind sa faca economii, acestia cumpara mai degraba produse ieftine decat bune. Iar acest obicei le poate da mari dureri de cap atunci cand produsele ieftine se vor strica. Asa ca, spre binele tau, considera ca acele cheltuieli pentru afaceri sunt mai degraba niste investitii. Incearca sa investesti in lucruri de calitate, care te vor ajuta sa-ti cresti afacerea.

5) "Profesorii iti deschid o usa, dar trebuie sa intri singur."
Poti sa studiezi la cea mai prestigioasa universitate din lume, dar ce conteaza daca nu aplici cumva ce inveti acolo si in administrarea propriei afaceri? Pe langa teoria invatata, trebuie sa stii cum se procedeaza si in practica. 

6) "Imparatul este bogat, dar nu poate cumpara inca un an de viata."
Cea mai des intalnita scuza pe care oamenii o folosesc pentru a explica de ce nu isi lanseaza propria afacere este ca nu au suficient de multi bani. Ghici ce? Nici Bill Gates, Larry Page, Sergey Brin sau Mark Cuban nu au avut. Toti au pornit de la un nivel mediu, facand parte din familii din clasa mijlocie. Cea mai pretioasa resursa pe care au utilizat-o in construirea imperiilor lor de miliarde de dolari a fost timpul, de care dispunem cu totii.

Sursa :Dailybusiness stiri

sâmbătă, 1 august 2015

Economia digitala de astazi -generator de venituri online

“Ești înconjurat de soluții simple, evidente, care te pot ajuta să-ți majorezi venitul, puterea, influența și succesul! Problema e că tu nu le vezi.” Jay Abrah

OneCoin oferă o oportunitate, o data in viață, revolutionand lumea afacerilor economiei digitale de astăzi. Conceptul OneCoin se naște din reușita cryptomonedei de pionierat, Bitcoin.

OneCoin are ambiția de a deveni următorul mare succes al unei cryptomonede prin folosirea celei mai noi tehnologii, avand un concept bine gandit si putand oferi valoare pe termen lung pentru investitori.

Această oportunitate este disponibilă doar printr-o invitație de la cineva din sistem, prin care puteți beneficia, de asemenea, de materiale de educație, care va vor extinde cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în lumea de pe piețele criptofinanciare.
Prin aderarea la conceptul OneCoin, nu veți obține doar cea mai bună pregătire online, cu privire la modul de a profita de cryptomoneda, dar, de asemenea, va veti poziționa într-un program stabil, generator de venituri.

Înscrie-te gratuit AICI ,
https://www.onecoin.eu/signup/Asweb

iar timp de două săptămâni afla ce este Onecoin si cum poti avea un venit pasiv, chiar daca nu aduci oameni noi in afacere si te poți decide cât vrei să investești…

Daca decizi ca vrei sa schimbi ceva in viata ta, cu siguranta vei dori informatii complete despre acest concept de success.

VREI SA STII MAI MULT

Ce este Onecoin?
Ce obtii in urma absolvirii scolii OneAcademy?
De ce aceasta moneda va revolutiona lumea afacerilor digitale?
Cum poti profita de aceasta sansa, inaintea milioanelor de oameni?
Multe alte informatii ….
NOUTATI
PROMOTII
EVENIMENTE

Poti afla TOTUL, daca vei dori sa fii prezent intr-o sesiune de informare online.

Acceseaza SALA ONLINE PREZENTARE ONECOIN IN LIMBA ROMANA , apoi te logheaza-te cu Numele tau si Numele meu- ION MACIUCA

PROGRAM PREZENTARI ONLINE:

Luni, Marti, Mercuri si Joi, la ora 21.30(ora Romaniei)

Prin ce Onecoin este mai bun decat BTC???

Script mai avansat si mai securizat.
2.1 miliarde care vor fi minate, comparativ cu 18 milioane BTC.
BTC a ajuns la valori mult prea mari pentru a fi accesat de omul de rand, deci nu se comporta ca o valuta, ci accesibil doar de anumite elite.
Lichiditate mai mare, volatilitate mai mica.
Conducerea companiei raspunde de dezvoltarea de strategii.
Minarea se face in bazine=echipe de minare, facand ca investitia individului in computere si alte sisteme costisitoare sa fie minima
Onecoin este in faza incipienta a activitatii, ca si BTC la inceputuri. TOCMAI de aceea este o optiune interesanta pentru investitori acum, in timp ce Bitcoin-ul este deja MATUR si oportunitatea s-a terminat.
Onecoin are licenta pentru tranzactii electronice prin sistemul Onepay, ceea ce poate fi comparat cu sistemul cunoscut de noi in Paypal-transferuri instantanee, doar fara comisioanele din Paypal=scopul principal al unei Crypto valute!!!!!

De exemplu: Imaginati-va cat de simplu va fi transferul pentru cei care lucreaza in strainatate si trimit acasa lunar bani familiilor – nu vorbim doar de romani in strainatate(in Singapore lucreaza zeci de mii de indieni care platesc foarte mult pt. transferuril acasa!!!!!).

Iata inregistrarea video a evenimentului Onecoin de la Bucuresti

Eveniment major OneCoin Romania 
https://youtu.be/ctTDYpG1kf0

Vom putea folosi Visa Mastercard, incepand din Mai-Iunie, dupa deschiderea centrului Trade, deci dupa ce primele 80 de milioane de OneCoins vor fi minate!!!!!

SI CEL MAI IMPORTANT!!!!!!

Vom putea plati cu aceste carduri in orice magazin, chiar daca aceste magazine nu primesc valute crypto, OneCoins din Ewallet vor fi „traduse” in moneda locala!!!!!

Inscrie-te acum!

https://www.onecoin.eu/signup/Asweb

Nu lasa aceasta oportunitate sa treaca pe langa tine!!!

Sta in puterea ta sa iti schimbi viata!

linkul meu de referal 
https://www.onecoin.eu/signup/Asweb