Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 1 august 2015

Economia digitala de astazi -generator de venituri online

“Ești înconjurat de soluții simple, evidente, care te pot ajuta să-ți majorezi venitul, puterea, influența și succesul! Problema e că tu nu le vezi.” Jay Abrah

OneCoin oferă o oportunitate, o data in viață, revolutionand lumea afacerilor economiei digitale de astăzi. Conceptul OneCoin se naște din reușita cryptomonedei de pionierat, Bitcoin.

OneCoin are ambiția de a deveni următorul mare succes al unei cryptomonede prin folosirea celei mai noi tehnologii, avand un concept bine gandit si putand oferi valoare pe termen lung pentru investitori.

Această oportunitate este disponibilă doar printr-o invitație de la cineva din sistem, prin care puteți beneficia, de asemenea, de materiale de educație, care va vor extinde cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în lumea de pe piețele criptofinanciare.
Prin aderarea la conceptul OneCoin, nu veți obține doar cea mai bună pregătire online, cu privire la modul de a profita de cryptomoneda, dar, de asemenea, va veti poziționa într-un program stabil, generator de venituri.

Înscrie-te gratuit AICI ,
https://www.onecoin.eu/signup/Asweb

iar timp de două săptămâni afla ce este Onecoin si cum poti avea un venit pasiv, chiar daca nu aduci oameni noi in afacere si te poți decide cât vrei să investești…

Daca decizi ca vrei sa schimbi ceva in viata ta, cu siguranta vei dori informatii complete despre acest concept de success.

VREI SA STII MAI MULT

Ce este Onecoin?
Ce obtii in urma absolvirii scolii OneAcademy?
De ce aceasta moneda va revolutiona lumea afacerilor digitale?
Cum poti profita de aceasta sansa, inaintea milioanelor de oameni?
Multe alte informatii ….
NOUTATI
PROMOTII
EVENIMENTE

Poti afla TOTUL, daca vei dori sa fii prezent intr-o sesiune de informare online.

Acceseaza SALA ONLINE PREZENTARE ONECOIN IN LIMBA ROMANA , apoi te logheaza-te cu Numele tau si Numele meu- ION MACIUCA

PROGRAM PREZENTARI ONLINE:

Luni, Marti, Mercuri si Joi, la ora 21.30(ora Romaniei)

Prin ce Onecoin este mai bun decat BTC???

Script mai avansat si mai securizat.
2.1 miliarde care vor fi minate, comparativ cu 18 milioane BTC.
BTC a ajuns la valori mult prea mari pentru a fi accesat de omul de rand, deci nu se comporta ca o valuta, ci accesibil doar de anumite elite.
Lichiditate mai mare, volatilitate mai mica.
Conducerea companiei raspunde de dezvoltarea de strategii.
Minarea se face in bazine=echipe de minare, facand ca investitia individului in computere si alte sisteme costisitoare sa fie minima
Onecoin este in faza incipienta a activitatii, ca si BTC la inceputuri. TOCMAI de aceea este o optiune interesanta pentru investitori acum, in timp ce Bitcoin-ul este deja MATUR si oportunitatea s-a terminat.
Onecoin are licenta pentru tranzactii electronice prin sistemul Onepay, ceea ce poate fi comparat cu sistemul cunoscut de noi in Paypal-transferuri instantanee, doar fara comisioanele din Paypal=scopul principal al unei Crypto valute!!!!!

De exemplu: Imaginati-va cat de simplu va fi transferul pentru cei care lucreaza in strainatate si trimit acasa lunar bani familiilor – nu vorbim doar de romani in strainatate(in Singapore lucreaza zeci de mii de indieni care platesc foarte mult pt. transferuril acasa!!!!!).

Iata inregistrarea video a evenimentului Onecoin de la Bucuresti

Eveniment major OneCoin Romania 
https://youtu.be/ctTDYpG1kf0

Vom putea folosi Visa Mastercard, incepand din Mai-Iunie, dupa deschiderea centrului Trade, deci dupa ce primele 80 de milioane de OneCoins vor fi minate!!!!!

SI CEL MAI IMPORTANT!!!!!!

Vom putea plati cu aceste carduri in orice magazin, chiar daca aceste magazine nu primesc valute crypto, OneCoins din Ewallet vor fi „traduse” in moneda locala!!!!!

Inscrie-te acum!

https://www.onecoin.eu/signup/Asweb

Nu lasa aceasta oportunitate sa treaca pe langa tine!!!

Sta in puterea ta sa iti schimbi viata!

linkul meu de referal 
https://www.onecoin.eu/signup/Asweb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu