Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 7 august 2015

Business Tehnologie avansata Wi-Fi

Iti propun spre analiza o idee de business tehnologic! Poate aduce venituri interesante celor care vor sa se implice intr-o afacere simpla si in crestere rapida, in domeniile tehnologiei, comunicatiilor, distributiei de acces internet. Pentru ca acum suntem in Builder Phase, avem o reducere de 500 $ doar in luna august!
De ce sa fim doar spectatori si simpli utilizatori de internet si telefonie mobila? Un procent din rulajele realizate de marii jucatori pe piata poate fi si al nostru! Nu, nu este o gluma, vrei si tu sa fii participant activ si sa incasezi lunar bani din aceasta industrie?


Daca da solicita detalii sau acceseaza acest link si finalizeaza inscrierea Office Artsil worldgn

Client - salvati costurile de comunicare mobile
Consultant -Castigi ca un operator de telefonie mobila


Catre magazin
Da, pe măsură ce tehnologia wireless mCell 5G oferă la fel de mult ca o performanță mai bună 4X și viteza decât rețelele 4G LTE pentru ca foloseste un spectru 5GHz cu o lățime de bandă mult mai larg (de la 20MHz până la 500Mhz) decât LTE tradiționale (5MHz la 20MHz). Cu toate acestea, performanța generală și viteza conexiunii mCell 5G va depinde strict de cablu / DSL / fibra optica disponibile pe conexiunea fixă în cazul în care este conectat la stația de Space.

Congres international


WORlD SPACE STATION Mcell 5G


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu