Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 5 iunie 2015

O alternativa sanatoasa .Ce alegi ?

Fumatul este cunoscut ca provoca daune la fiecare organ din corpul omului, si boli legate de fumat sunt responsabile pentru una din fiecare cinci decese, pe plan mondial.
70 % din fumatori, in urma a unui raport international spun ca doresc sa renunte la fumat, si 42 % spun ca au incercat sa renunte la fumat in cursul anului trecut.
Un site care ajuta oamenii sa renunte la acest viciu, Smoke Free Forsyth, a dezvaluit ca 4.000 de substante chimice se afla intr-o tigara si ca printre acestea se numara acetona si arsenicul, folosit la realizarea otravei pentru soareci, arata Daily Mail. Amoniacul, butanul, hexamina, monoxidul de carbon, cadminul, un acid gasit in ceara si otetul se afla si ele in componenta acestora. Cadminul este folosit in realizarea bateriilor, se mai gaseste formaldehida (denumita stiintific metanal sau aldehida metilica) si hidrazina, folosita in combustibili pentru rachete. Din tigari nu lipsesc plumbul, care este toxic in cantitati mari, si poloniu, un element radioactiv cauzator de cancer.
"Una dintre problemele tigarilor este ca au sute de ingrediente adaugate, nu doar ceea ce este in mod natural in tutun", arata doctorul Luz Claudio, care a adaugat ca periculos este faptul ca atunci cand aceste substante ard creeaza altele cu efecte si mai grave asupra sanatatii.


Evolutiile tehnologice si cercetarile recente ale Companiei Olandeze au permis sa ofere tigara electronica Levilon, alimentata de o baterie litiu ion reincarcabila, propilen glicol (care se regaseste in briose, creme, inghetata ), Glicerina Vegetala ( care se gaseste si in uleiul de masline), Apa Purificata, Arome Naturale Alimentare, care livreaza puterea nicotinei într-un mod natural, fara riscurile potentiale pe care produsele din tutun traditionale le ridica.
Comparativ cu Industria traditionala a tigarilor, Tigările Electronice ofera multe beneficii:
-
 Fara GUDRON si alte substante TOXICE în plamani;
- Nu mai inhalezi 4000 de substante periculoase;
- Fără tutun, deci fără miros neplăcut
-
 Fumatul electronic este mai ieftin  (2.80€ 1 cartomizor- care tine cat un pachet si jumatate de tigari traditionale- 250 Pufuri;-O dantură şi o piele mai frumoasă;
-Respiraţie proaspătă;
- Condiţie fizica mai bună;                                     

                                
                                      Piața e-cig este o noua piata cu crestere rapida, care va face produsele din tutun traditionale depașite. Levilon considera că tigarile electronice sunt alternativa sanatoasa, revolutionara pentru produsele din tutun traditionale, o "evolutie sanatoasa", îl numesc  Levolution.

Devenind implicat în Levilon nu este vorba despre vanzarea de tigări electronice. Oamenii cer singuri Tigara Electronica, este vorba despre oameni, de o Echipa Mare de Consumatori, este vorba despre construirea unei rețele, o afacere care va oferă posibilitatea de a genera venituri si stabilitătea financiara pentru tine si pentru persoanele pe care le ajuti.

Ce spun pneumologii?
Interzicerea fumatului in spatiile publice

Te astept in Industria care Acum scrie istoria si printre cei care pun bazele acestei Afaceri in Romania, Levilon.

Levolution - stil de viata sanatos cu e-cigs     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu