Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 17 iunie 2015

Ce este in tigara?

"Una dintre problemele cu tigari este ca  au sute de ingrediente adăugate, nu doar ceea ce este în mod natural în planta de tutun," spune omul de stiinta de sanatate a mediului,  Dr. Luz Claudio ,Medical Daily într-un e-mail. "Ceea ce complică și mai mult acest lucru este că atunci când aceste produse chimice ard, formează alte substanțe chimice care pot avea efecte suplimentare asupra sanatatii."
"Fumul de tigara poate afecta fluxul de oxigen în corpurile noastre in doua moduri",spune pneumolog specializat în reabilitare pulmonară  City of Hope, dr Brian Tiep , Medical Daily.
 "În primul rând, monoxid de carbon apucă pe molecula de hemoglobina, care împiedică transportul oxigenului prin intermediul celulelor roșii din sânge.
 În al doilea rând, cianura împiedică capacitatea tesutului de a prelua si utiliza oxigen. Tesutul nu poate funcționa fără acest flux constant de oxigen. "
7.000 de substante chimice produse de fumul de tigara
Ia o decizie azi !Schimba produsul cu unul sanatosRaspunsul pneumologului la intrebarea daca tigara electronica este mai nociva decat cea clasica:
Dr.A.Istrate : NU, nu este! Este ca si cum ai compara  un tren electric cu o locomotiva  pe carbuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu