Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 8 iulie 2014

Afacerea ta pe internet

Infiintarea unui MAGAZIN ONLINE... ca sa faci bani rapid si usor! Pentru majoritatea oamenilor fericirea inseamna libertatea de a face absolut orice isi doresc, pentru ca dispun de resursele necesare: timp si bani. Banii, atat de multi incat sa iti permita sa faci ce vrei, nu pot veni decat dintr-un singur loc: propria ta afacere. Timpul, din ce in ce mai pretios, nu il poti avea decat daca afacerea pe care o conduci poate functiona si fara tine. 
• Este cea mai simpla afacere posibila! Nu ai nevoie de sediu, angajati, depozite sau masini. 
• Este o afacere comoda. Doar cu o conexiune la Internet, poti controla activitatile firmei tale de oriunde te-ai afla. 
• Poti comercializa produse proprii sau marfa cumparata de la mai multi furnizori. 
• Poti testa foarte usor care produse "merg" si care nu. Si asta fara sa detii efectiv acel produs.

Avantaje:
 Inscriere gratuita propriul magazin
Probabil ca si tu cunosti multi oameni care si-au deschis magazine online. Nu, nu este o moda. Este o afacere care incepe sa prinda contur in Romania si sa aduca profituri uriase celor care o demareaza.

Pentru posesor, un magazin virtual reprezinta:

• Metoda cea mai putin costisitoare de promovare. Se evita, astfel, cheltuielile legate de chirie, intretinere, depozitare si salarizare. 
• Modalitatea cea mai avantajoasa de a afisa ofertele tale non-stop. Magazinele virtuale nu se inchid niciodata. Acest serviciu este la dispozitia clientului 24 de ore din 24, iar tu poti face  bani 24 de ore din 24! 
• Procedeul cel mai eficient de a penetra piete noi. Internetul nu tine cont de granite. Daca vei avea versiuni in mai multe limbi ale magazinului virtual pe care il promovezi, clientii pot fi din toata lumea. 
• Usurinta mare in mentinerea la zi a ofertei de produse. Programele create pentru magazinele online iti permit, fara a avea cunostinte speciale de administrare, sa introduci cu usurinta produsele tale. 
• Posibilitatea de a incasa banii tot electronic (prin card sau sms). Ofera o mai mare siguranta posesorului magazinului. 
• Mijlocul de a realiza statistici privind vazarile, stocurile, numarul de vizitatori (cu ajutorul Google Analitycs, Trafic etc). 
• Posibilitatea ce mai buna de a consolida imaginea firmei, a marcii, a produselor sau a serviciilor tale pe piata. 
• Avantajul de a genera venituri din publicitate in momentul in care site-ul are un trafic ridicat si reprezinta deja o platforma virtuala valoroasa 

Secretele unui magazin online

Secretul numarul 1:
 nu trebuie sa tii produse pe stoc! Poti sa iti deschizi un magazin electronic fara sa ai marfa pe stoc, comandand marfa la furnizorul tau abia dupa ce vei avea comenzi ferme pentru ea. 

Secretul numarul 2: 
cu un magazin online poti reduce pana la 90% din costurile unui produs. Aceste costuri sunt, pentru o afacere clasica, cele legate de distributie, stocare si vanzare. 

Secretul numarul 3: pe Internet, clientul te gaseste! In piata reala, pentru a vinde un produs, trebuie sa umbli mult timp dupa clienti. Avand prezenta online, de cele mai multe ori, clientul te cauta pe tine. Daca ai un site optimizat si preturi atractive, nu va dura mult timp pana te va gasi!

Intreprinzatorule, bun venit in lumea virtuala!


Lansat în Ianuarie 2008, Webnode (Webnode.com) este un creator de site-uri gratuit, revoluționar, interactiv, în timp real ce folosește tehnica de drag-and-drop. Webnode permite vizitatorilor să creeze, să proiecteze, să dezvolte și să ruleze un site și aplicații web puternice de la un capăt la altul. Proiectat pentru o utilizare ușoară și viteză superioară, Webnode realizează pagini web profesionale de calibru înalt în doar câteva minute.
Webnode oferă cea mai largă gamă de funcțiuni pentru orice creator online de site-uri. Nu este necesară descărcarea sau instalarea niciunui program. Utilizatorii pot folosi sistemul Webnode în mod gratuit și să îl ruleze folosind propriul domeniu (de ex. www.domeniultau.ro). Webnode încorporează un mare număr de componente ale site-urilor: sondaje, articole, forumuri, FAQ, etc. De asemenea poate fi folosit cu orice motor de căutare cunoscut.

 

Magazin online  Magazin in cateva minute - usor de creat domeniu propriu