Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 12 iunie 2014

Integrator plata fiabil si securizat

Parteneriatul cu OKPAY va va permite sa diversificati optiunile de plata ,creste semnificativ numarul de clienti care se intorc ,economisiti timp si cresteti vanzarile.
Beneficii :
- acoperire globala
- securitatea tranzactiilor
- toate monedele electronice majore
- transfer bancar
- plati pe telefon

Sign up for OKPAY and start accepting payments instantly.

Afacerile online, care lucrează cu afiliații, furnizorii și persoane fizice sau care necesită plăți în masă pentru salarii și cheltuielile de călătorie poate trimite cu ușurință plăți  la nivel global, cu solutia OKPAY plată.
              Click aici inregistrare cont

duminică, 8 iunie 2014

Energie curata pentru planeta

Putere Kit este trimis tuturor celor care participa la proiect și include un certificat, o scrisoare de bun venit, o broșură, un rezumat de unități de putere achiziționate cu caracteristici pertinente, codul de voucher și un card de debit care va fi creditat pentru dvs. plățile lunare.
http://artsil.worldgmn.com/login.php?uc=3
Partener - 139 $ 
Master  -  639 $
Power Unit - 1200 $

 Securitatea investiției se datorează mai multor factori:

- Sursă inepuizabilă: soarele are o sursă infinită care garantează întotdeauna producție electrică, chiar și atunci când condițiile meteorologice sunt nefavorabile;

- Tehnologie în condiții de siguranță: complexitate redusă, de inginerie de plante și soluții tehnologice adoptate asigura o durata medie de viata de 25-30 de ani pentru plante. Acesta a fost larg verificat, un modul, după 25 de ani de exercițiu, încă prezintă o eficiență egală cu 85% din inițial, cu un declin anual de doar 0,6%;

- Preț competitiv pentru energie generată: vânzarea de energie produsă este, încă, în multe țări, a crescut  prezența  stimulentelor, care să permită atât pentru cei care cumpără și cei care vând, să pună în aplicare o operațiune pe scară largă la prețuri accesibile.  Investiția va fi mai durabil din punct de vedere economic, care să conducă la o ușoară creștere, pe vremuri de investiții.

The new Power Units Lease Agreement represent a huge evolution for business Power Clouds model, which highlights the company openness conduct. This membership process leads to certain and defined incomes for the whole period.

Furthermore, we remind you that you can make the free Upgrade from Hire-Purchase to the new Lease Agreement by 4th of July 2014. You can make this procedure on website http://artsil.worldgmn.com in the Preview section of Power Clouds users area.

Go to your Digital Office, enter your personal area and buy your Power Share (if you got the "Power Gift" buy them at a discounted price).http://artsil.worldgmn.com