Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 25 martie 2014

Cum obţinem Apă Vie dintr-o apă obişnuită ?

De ce trebuie să consumăm apă vie și nu apă îmbuteliată sau de la robinet ?

Cât de importantă este apa pentru sănătate ?
Organismul nostru este asemănător unui acvariu şi toate procesele care se desfăşoară în el depind de calitatea lichidului din interior. Dacă apa din „acvariu” este curată (are caracteristicile corecte), celulele se simt bine şi funcţionează perfect. Degeaba vom consuma vitamine,minerale,antioxidanţi,aminoacizi,proteine,etc, pentru că ele vor ajunge într-un lichid murdar, plin de toxine care nu poate absorbi nutrienţii pe care îi introducem.
Crede cineva că poate fi sănătos când îi lipsește un element care reprezintă 70% din corpul său ?    

Toate procesele din organismul uman se petrec cu ajutorul apei! Acesteia i-a fost dată puterea pentru a coordona fiecare funcție în corpul omenesc, de aceea, ea trebuie consumată zilnic, pentru a fi sănătoşi! Conţinutul de apă din corpul uman este de aproximativ 70%: sângele – 83%, muşchii – 75%, creierul – 85%, plămânii – 86%, rinichii – 83%, ochii – 95%.
Apa şi resursele energetice ale organismului.
Apa formează o energie hidroelectrică pe membranele celulare. Schimbul de apă dintre celule şi vasele sangvine se efectuează prin două mecanisme: osmoza şi activitatea intensivă a membranelor celulare.
Apa aduce în acţiune pompele calciu–natriu (anume calciul şi natriul reglează procesele de elaborare a energiei intracelulare). Astfel, apa calitativă facilitează formarea hidroelectricităţii, de care depinde cantitatea de bioenergie din organism, care este tratată în popor ca “aură”, iar cea necalitativă spre inhalarea de energie. Atunci când bem apă necalitativă, organismul nu primeşte ci cedează din energia acumulată.
Nu trebuie să cumpărăm aparate şi să schimbăm filtre cu costuri enorme. Apa vie se poate obţine introducând  Coral Sango  în apa de băut.

Ce este Coralul Sango ?
         
 
Este singura specie de corali a cărui compoziţie este aproape identică cu structura scheletului uman.
          Conţine 74 de minerale ionice, printre care calciu,magneziu, potasiu şi sodiu în aceleaşi proporţii ale sistemului osos uman.

Daca esti interesat sa intri in club sau vrei produsul contacteaza-ma la telefon 

Coral Club Coral Order



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu