Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 25 octombrie 2013

Avantaje economice comercianti - consumatori Flexkom

Viitorul cumparaturilor este M - Commerce

1) Accesul la low-cost de telefonie mobilă la apelurile internaționale mobile (nu Internet este necesar). 

2) Accesul la camere de hotel din Europa, la costuri foarte reduse, cu fără restricții. 

3) capacitatea de a câștiga bani-înapoi, atunci când faci cumpărături strada mare, de cumpărături on-line și cumpărături în străinătate (din noiembrie 2013).

Ultima noutate legata de obtinerea de discount-uri din cumparaturi ce are la baza cea mai noua tehnologie posibila la acest moment, la nivel mondial.
Este vorba de firma germana FLEXKOM,infiintata in aug.2010 cu o dezvoltare impresionanta la nivel international,care in ultimele 4 saptamani a deschis 12 tari noi,iar in acest moment,peste 20 de tari (si Romania) sunt in faza de prelansare.
  Accesati site-ul firmei:  www.flexkom.com si veti vedea cateva informatii interesante,mai ales legate de calatorii si cazari - la 1700 hoteluri de 4 si 5 stele din lume,la preturi incredibile de  5 euro,cu conditia de a consuma ceva la cina si mic dejun.
  Activitatea se deruleaza in circuitul comercial ,avand la baza o aplicatie pe care clientul o primeste pe telefonul mobil si pe care se aduna toate discount-urile,fara a mai fi nevoit sa umblam cu o sumedenie de carduri , achitand valoarea cumparaturilor cu ajutorul telefonului.
Cateva avantaje oferite de acest nou circuit :
   -  nu se intampla nimic deosebit,doar ca are loc o reorganizare in cheltuirea banilor existenti oricum, in circuitul comercial
   - cu ajutorul aplicatiei te poti decide repede unde sa mergi la cumparaturi (atat online,cat si offline)
    - aplicatia imi aduna toate reducerile solicitate( vizavi de un articol dorit ) de pe o anumita  distanta, fixata de client,pe un singur telefon
     - comerciantul poate afla in orice moment cu ajutorul aplicatiei,cati clienti Flexkom sunt pe o anumita distanta fata de magazin...etc.si cu un simplu sms ii poate instiinta instant,de orice reduceri doreste sa faca, in timp real ,aceasta ajutandu-l sa faca economii importante legate de reclama si publicitate
      - clientul cu banii ( 1 flex money= 1 euro ) de pe telefon poate efectua plata la orice comerciant din retea
       -costurile comerciantului se ridica doar la plata aparatului POS (375 euro ) fara alte cheltuieli,pentru suma aceasta primind si un nr. de 5000 de aplicatii ( adica clienti )pe care le poate distribui gratis
Ceea ce este foarte important de retinut,este faptul ca in Romania doar 1000 de persoane vor putea avea statutul de " Partener cu Licenta",adica sa castige comisioane dupa firmele si clientii adusi in retea.
Toti ceilalti,vor fi doar clienti si vor beneficaia de discount-urile din cumparaturi.
Romania s-a deschis la sfarsitul lui Septembrie si pana pe 01 Noiembrie se poate oricine inscrie pentru a avea un ID,care va ofera posibilitatea sa vedeti mult mai multe despre afacere si chiar harta lumii cu raspandirea pe tari si continente a FlexKom-istilor.
De la 01.Nov. va incepe plata pentru licenta,primii 1000 beneficiind de avantajele mentionate.Cifra partenerilor cu licenta este calculata pentru fiecare tara,in raport de nr. populatiei.
Eu cred ca este extraordinar sa fii printre cei 1000 de oameni intr-o tara,care vor primi comisioane dupa milioane de clienti care fac cumparaturi,sau comercianti ce ofera discount-uri.
Pentru a avea posibilitatea de a vedea mai multe despre aceasta oportunitate fantastica,va descriu pe scurt modalitatea de inscriere.
Dupa accesarea site-ului, www.flexkom.com/25197880,  in dreapta sus puteti selecta limba,iar pe icoana "Coordinator"sau " Koordinatoren"(in germana), click pe "Register".
Se deschide o pagina noua, unde in chenarul "Coordinator-ID" scrieti ID-ul: 25197880, apoi click pe "Next"
Se alege EUROPA,apoi se deschide pagina unde veti vedea in ce faza de evolutie este fiecare tara,click pe Romania dupa care se deschide pagina pe care se face inscrierea datelor personale .
Rubricile marcate cu stelute,sunt obligatorii, de completat.
Dupa ce sunteti inscris,veti primi mailul de confirmare de la firma.
Dupa accesarea biroului,intrand pe "Zoming" si pe"Distribution map",puteti vedea harta cu distribuirea pertenerilor cu licenta.
Nu uitati sa va notati ID-ul si parola ce v-ati stabilit-o.

 Comertul mobil
http://flexkom.com/25197880