Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 noiembrie 2013

Imposibilul este posibil cu Asea Redox !


ASEA aduce in atentia Dvs. cea mai mare descoperire medicală a ultimilor 20 de ani, si reprezinta cheia catre o viaţa  mai sănătoasa!
ASEA este SINGURA sursă existentă actualmente în lume care permite refacerea rapidă a capitalului de molecule de semnalizare redox la nivel celular, fiind unicul produs existent actualmente care reproduce exact cantitatea şi raportul dintre cele două tipuri de molecule de semnalizare redox din celulele noului-născut, moleculele fiind si perfect stabilizate, astfel încât să aibă o durată de viaţă de cca 1 an ! Majoritatea cercetatorilor considera IMPOSIBILA stabilizarea acestor molecule, deoarece in celulele nostre, durata de viata a lor este de ordinul milionimilor de secunda!
ASEA nu este un medicament, nu vindeca anumite boli, ci merge în TOATE celulele care nu funcţionează corespunzător şi le reface functia sau le face sa fie inlocuite cu celule snatoase!

ASEA şi tehnologia lui de fabricare sunt protejate prin 31 de brevete înregistrate în SUA, printre care: 5.507.932, 5.674.537, 6.007.686 şi 6.117.285.
O prezentare foarte sumară (7 minute) a produsului ASEA în limba engleză o gasiţi pe următorul link:  http://vimeo.com/asea/review/51778456/2b2791ce54 .
Dacă eşti sportiv de performanţă sau doar ai un program de antrenament, în orice sport, pentru a te menţine în formă, ai nevoie de energie în plus. Da, ese adevărat că există o mulţime de sucuri sau băuturi care spun ca îţi pot creşte abilităţile fizice - şi unele chiar o fac. Însă nu există nimic pe piaţă precum ASEA, în termeni de efecte pe termen lung şi influenţa benefică nu doar asupra performanţei ci mai ales a sănătaţii sportivului.
ASEA este un supliment alimentar.
Mod de administrare: 60 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe stomacul gol. Se poate mânca sau bea alte lichide doar după aproximativ 20 de minute. Fiecare persoana îşi poate stabili însă propria sa doză zilnică, în funcţie de propriile necesităţi.
Reacţii adverse sau contraindicaţii: nu există.
La pacientii cu hipertensiune arteriala, ciroza, insuficienţă cardiacă sau la persoanele în vârsta,  se va începe administrarea cu 20 ml de 2 ori pe zi, dozele crescându-se treptat până la doza uzuală de 120 ml pe zi. Este important de urmărit dacă la început va creşte tensiunea arterială. Există foarte puţine persoane de acest gen, însă în acest caz se va folosi dimineaţa un diuretic.
Fiecare persoană îşi va stabili doza zilnică care îi asigură o stare de bine pe parcursul întregii zile. A se consum 2-3 litri de apă pe zi pentru a susţine procesul de detoxifiere !
Este important ca la administrare să folosiţi pahar de sticlă sau de plastic, în nici un caz pahar/cană de metal deoarece se oxidează şi îşi pierde caracteristicile curative. Se va inghiti cu inghitituri foarte mici, pentru ca se absoarbe incepand din cavitatea bucala!
Uz extern: se pulverizează pe faţă, gât, mâini pentru scopuri cosmetice (reduce ridurile, atenuază petele); dacă există probleme dermatologice sau de circulaţie pe anumite zone, se va pulveriza pe ele (psoriazis, zona zoster, ulcer varicos, eczeme, acnee, varici).

Pentru adulti, consumând o doză de 120 ml/zi, vor avea nevoie de o cutie de 4 sticle pe lună; consumând zilnic ASEA chiar şi o doza mai mică, dar în mod constant, ajuta foarte mult protecţia şi regenerarea celulară.

2 comentarii:

 1. Mistere nerezolvate ale lumii - Efectul placebo , interactiunea minte corp publicat astazi pe http://epochtimes-romania.com/
  De mai multe ori pe zi, timp de mai multe zile, o persoană are dureri mari. Controlezi durerea cu morfină până în ultima zi a experimentului, după care înlocuieşti morfina cu o soluţie salină. Uimire !? Soluţia salină face durerea să dispară. Acesta este efectul placebo: cumva, uneori, o mulţime de „nimic” poate fi foarte puternic. Doar că nu este chiar nimic.
  Când Fabrizio Benedetti de la Universitatea din Torino, unul dintre cei mai renumiţi cercetători ai efectului placebo, a efectuat experimentul de mai sus, a adăugat naloxon (un medicament care neutralizează efectele morfinei) în soluţia salină. Rezultatul? Acelaşi. Durerile au dispărut.
  Deci, ce s-a întâmplat? Doctorii sunt familiarizaţi cu efectul placebo de zeci de ani, iar rezultatul acestui experiment pare să arate că efectul placebo este oarecum biochimic. Dar, de fapt savanţii nu ştiu mare lucru.
  Benedetti a demonstrat că efectul placebo al soluţiei saline poate reduce, de asemenea, tremurăturile şi rigiditatea musculară a persoanelor care suferă de Parkinson. Şi numeroşi alţi doctori au verificat efectul placebo printr-o serie de experimente care au vizat o gamă variată de afecţiuni.
  „Avem o mulţime de lucruri de învăţat din ce se întâmplă aici, dar un lucru este clar: mintea poate afecta biochimia organismului. Relaţia dintre aşteptări şi rezultatele terapeutice reprezintă un model minunat pentru a înţelege interacţiunea minte-corp”, a declarat Benedetti.
  Medicamentele placebo arată că un medicament normal, dar nu sunt. Sunt formate din substanţe inerte precum zahărul şi sunt folosite în teste clinice de medicamente pentru a dovedi eficacitatea medicamentelor reale.
  În testele clinice un grup de pacienţi primeşte medicamente experimentale şi al doilea grup primeşte medicamente placebo. În teorie acest lucru le dă oamenilor de ştiinţă o metodă obiectivă să măsoare dacă un medicament are cu adevărat efect pe un pacient. Aceste teste sunt folosite în toată industria farmaceutică. Doar că unii pacienţi care iau medicamentul placebo prezintă ameliorări ale simptomelor şi uneori au un efect mai puternic decât al medicamentelor reale, ceea ce ridică o altă întrebare: Cât de eficiente sunt aceste teste?
  Cercetătorii trebuie acum să identifice cum şi când funcţionează efectul placebo. Până acum, pur si simplu nu ştim despre ce este vorba. Putem vedea doar efectele de la suprafaţă în timp ce mecanismul din spatele acestuia rămâne un mister pentru oamenii de ştiinţă.
  Deşi oameni de ştiinţă nu înţeleg în totalitate ce cauzează efectul placebo, un lucru este sigur, acesta uneori funcţionează. Este greu de crezut, dar convingerile persoanelor pot genera efecte reale. În plus anumiţi factori exteriori ar putea influenţa starea mentală a pacientului, care la rândul ei ar putea influenţa eficacitatea medicamentului placebo.
  Efectul placebo arată cât de mult mai avem de învăţat despre relaţia dintre minte şi corp, despre care, de fapt, nu ştim absolut nimic încă.

  RăspundețiȘtergere

 2. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

  RăspundețiȘtergere