Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 2 ianuarie 2012

Compensarea anuală a consumului tău de CO2!

Oricine (persoane fizice, precum şi întreprinderile), se pot alătura sistemului Botanoo.com de înregistrare prin intermediul paginii de web şi decide să participe la credite de carbon de tranzacţionare, precum şi profitul la scara economiei.Membri din toate colturile lumii pot cumpăra pachete de afaceri de 400 EUR sau 1.200 EUR (sau multiplu al acestuia) de la Botanoo.com.
Fondurile deputaţilor "sunt folosite pentru a achiziţiona şi de sursă de înaltă calitate certificate comercializabile credite de carbon voluntare de la furnizorii de renume (dezvoltatori de proiecte).Creditele achiziţionate sunt înregistrate cu Markit, o organizaţie internaţională din Londra pe baza asigurării transparenţei preţurilor şi a infrastructurii financiare 
pentru a reduce riscul şi a îmbunătăţi eficienţa operaţională, astfel încât fiecare membru şi Serviciul Clienţi pot fi siguri aceste credite sunt reale şi de înaltă calitate.

Aceasta schema de sprijin a fost deja aprobata de Comisia Europeana. Schema de sprijin prin certificate verzi va fi aplicata pana in 2021. Cel mai mare impact va fi resimtit in 2016-2017, cand consumatorii ar putea ajunge sa plateasca pentru energie cu pana la 30% mai mult.
http://www.botanoo.com/artsilv

Compania recompenseaza membrii săi care decid să promoveze şi posibilitatea de a introduce sistemul de noi membri de oriunde din lume.Comisioanele sunt plătite pe săptămână bazat pe sistemul de mare succes "binar hibride" de compensare.


Certificatele vor purta numele personal al posesorului (sau numele companiei), inclusiv şi username-ul dvs.
Vom înregistra această pensionare a Carbon Creditelor şi la MARKIT, astfel vom putea dovedi întregii lumi că Partenerii noştrii sunt CO2 neutrii.

Marea deschidere din 2012 nu are încă stabilita o dată exactă. Vă vom informa despre aceasta cât mai curând posibil.
Pentru detalii privind inscrierea trimiteti email ,lasati comentariu sau inscrieti-va direct pe link-ul din cuprinsul postarii.
Inscriere aici: http://www.botanoo.com/artsilv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu