Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 30 martie 2011

Deschide cont Alertpay

Ce este Alertpay?

AlertPay este procesor de plăţi, cu înscriere gratuită, care îţi permite să trimiţi şi să primeşti bani online; compania este canadiană şi a luat fiinţă la 19 iunie 2005, iar sunt înscris de la sfârşitul aceluiaşi an. AlertPay este ca o minibanca pe Internet, sau mai bine zis, un fel de Western Union online. Deşi este ceva mai scump la comisioane, personal consider ca AlertPay este un procesor de plată online bun şi credibil (foarte multe sunt fictive!), iar serviciul de relatii cu clienţii este unul eficient. Din data de 27 februrie 2008 AlertPay acceptă România pentru transferul bancar (până atunci se lucra doar cu un card Visa sau Mastercard, opţiune valabilă şi acum), având cont deschis la Raiffeisen Bank Bucureşti. Pentru unele tranzactii online este nevoie de un cont la AlertPay, deoarece Paypal este mai exigent în alegerea partenerilor pentru care procesează plăţi.


Pasul 1
Dă click pe link-ul de mai jos:
http://ity.im/07yN7
E important sa dai click pe link-ul de mai sus, altfel cel ce te recomandă pierde nişte bani, adică un comision pe care-l plăteşte AlertPay. Acest comision nu afecteaza câştigurile tale in nici un fel, deoarece este plătit de AlertPay şi nu de către cel ce se înscrie.
Pasul 2
Dupa ce ai intrat pe pagina AlertPay, da click pe butonul “Sign Up Now” din coltul dreapta sus. Se deschide pagina de inregistrare si o sa vezi ca trebuie sa alegi tara de unde te inregistrezi “Choose your Country”, bineinteles ca vei alege Romania, daca esti din Romania…
Pasul 3
Tot pe aceasta pagina ai 3 optiuni: Personal Starter, Personal Pro si Business. Alege la inceput “Personal Starter”, iar mai tarziu dupa ce devii membru vei putea sa avansezi la “Personal Pro” fara probleme si fara costuri. Apasa pe “Get Started”.

Pasul 4
Completeaza rubricile de mai jos:
Contact Information
* First Name: (prenumele, complet si corect ca in buletin, ex. Ionica-Georgel)
* Last Name: (nume de familie)
* Phone: nr telefon cred ca in format 0040000000000
* Address 1: exemple: Str. Investitorului nr.1
Address 2: nu completezi nimic aici!
* City / Town: Localitatea de domiciliu
* Country: Romania
* Region: Judetul
* Postal Code: Cod postal

Pasul 5
Pas mai lung dar cu rabdare ajungi la capat, si merita!
Apasa pe butonul “Next” si completeaza:
Login
* Email Address: adresa de e-mail in format “nume@yahoo.com sau nume@gmail.com sau alta adresa”
* Password: alege o parola din minimum 6 caractere, care sa o tii minte dar sa nu fie una care o folosesti peste to pe net.
* Re-enter Password: reintrodu parola aleasa Security Questions (intrebari de securizare) necesare cand vei trimite corespondenta la ei, etc.
* Question 1: (intrebarea 1) Alege o intrebare: strada pe care ai crescut, sau orasul unde te-ai nascut…?
* Answer 1: (raspunsul 1, un singur cuvant, de exemplu “iasi”)
* Question 2: (intrebarea 2) Alege inca o intrebare: orasul sau animalul sau cantecul sau cartea favorita…?
* Answer 2: (raspunsul 2, un singur cuvant, de exemplu “husky”)
Verification & User Agreement (verificare si agreere)
* Type the characters you see in the picture: scrie caracterele care apar acolo…
Bifeaza casuta “I agree to AlertPay’s terms and conditions” (sunt de acord cu termenii si conditiile puse).

Pasul 6
Apasa pe butonul “Register” si vei primi un mesaj care iti va spune sa mergi la e-mailul pe care l-ai furnizat si sa dai clic pe un link lung pe care il vei primi de la AlerPay pentru confirmare. Ai grija ca e-mailul de la AlertPay sa nu fie cumva la Bulk sau Spam, verifica si eventual treci adresa lor pe lista alba (whitelist) sau la contacte.

Pasul 7
Dupa ce ai confirmat te vei putea loga de acasa sau de oriunde pentru a efectua operatiuni de transfer bancar sau pentru a investi si a urmări rezultatele investitiilor tale financiare. Dacă ai nevoie de consultanţă în continuare nu ezita să mă contactezi.

Pasul 8
Pentru a putea primi sau trimite bani va trebui să activezi contul AlertPay, prin trimiterea unor documente oficiale pe care ţi le va cere compania (copie după CI, paşaport sau o factură de utilităţi) şi făcând prima tranzacţie online. Documentele se cer pentru a verifica dacă eşti persoană reală, altfel AlertPay nu te va plăti.

Inscrie-te gratuit pe Alertpay si incepe sa lucrezi ca agent publicitar online sau deschide-ti o afacere de publicitate online.

duminică, 20 martie 2011

CRIZA scoate oameni PUTERNICI !!!

Omul care a scos la tabla tara intreaga

Profesorul Grigore Gheba scoate o culegere de matematica la 91 de ani .

Cel mai cunoscut autor de culegeri de matematica din Romania, profesorul Grigore Gheba, asteapta in aceste zile sa-i apara o noua lucrare, “Teme fundamentale in studiul matematicii - Clasele IV-X”. Culegerea, prima pe care venerabilul profesor nu o testeaza mai intii pe elevii sai, are pe coperta “figura Gheba”, model geometric ce a limpezit ani de-a rindul mintile elevilor.
Intr-o dimineata nehotarita de primavara din anul al 91-lea al existentei sale, Grigore Gheba a facut roata cu gindul peste intimplarile ce-i umplu fiinta: anii de scoala, anii de razboi si de lagar, doua neveste, copiii, o iubire care l-a readus din morti, altele mai mici ce doar i-au reamintit ca e in viata. Si culegerile de matematica, 34 la numar, tiparite in peste sase milioane de exemplare. Rindurile de mai jos incearca sa recompuna povestea profesorului Gheba. Omul care a scos la tabla tara intreaga.

Anii de scoala

M-am intilnit cu profesorul - si generalul in retragere - Grigore Gheba in sufrageria casei sale, din cartierul bucurestean Drumul Taberei, si am impartit pentru citeva ore aceeasi masa acoperita cu sticla sparta la unul dintre colturi. Ne despartea un manunchi de poze. Razboiul, matematica, femeile iubite. O viata.
“M-am nascut intr-un sat de munte din judetul Vrancea, se cheama Poienita - Dumitresti, ca unul dintre cei sapte copii ani unei familii sarace. Mama mea, Maria, punea gaz in lampa doar simbata si duminica, in restul saptaminii culegeam surcele ca sa tin focul treaz in soba si sa pot face socoteli cu condeiul pe tablita din piatra moale. Lucram dintr-o carte, “1001 de probleme de matematica” se numea, primita de la un unchi, inspector de matematica”, povesteste profesorul Gheba. Baiatul nu implinise inca 12 ani cind stia pe dinafara cartea de probleme, stirnind uimirea unchiului. La imboldul acestuia, intr-o dimineata, Maria Gheba arunca intr-o traista patru oua fierte linga un pumn de mamaliga si, cu Grigore de mina, o lua peste dealuri, cale de 30 de kilometri pe jos, sa-si dea feciorul la liceul din Rimnicu-Sarat. Ajunsera inainte de caderea soarelui, plini de praf si flaminzi.
Femeia incepu sa plinga fara sa poata spune de ce. Ii agata copilului traista pe umar, facu o cruce mare cu dreapta si-l impinse pe poarta scolii. Puiul de taran intra intr-un hohot de ris. Uniformele apretate din banci se hlizeau de opincile lui. Se oprira doar cind directorul Gherda isi slobozi glasul catre nou-venit: “Ce stii tu din matematici, baiete !?”. “Stiu tot din cartea asta!”, indrazni Grigore, scotind din traista cartulia de la unches. Peste clasa se lasa o tacere curioasa. “Ia scrie-mi tu pe tabla trei milionimi!”. Nou venitul apuca creta si scrijeli cu zgomot ascutit... 0,000.003. Gherda zimbi, apasa un buton si-n citeva clipe pe usa se iti capul contabilului scolii. “Il iei pe taranoiul asta, il imbraci la magazinul “Mireasa” si-l pui la internat, o sa fie elevul scolii mele”.
Lui Grigore i-au trebuit trei saptamini sa invate sa mearga in ghetele galbene cu toc de patru centimetri pe care le primise de la scoala.

Prizonier la cotul Donului

Tinarul Gheba urma apoi Scoala de ofiteri in rezerva de la Bacau si obtinu gradul de sublocotenent. Isi aminteste ca a ramas concentrat permanent la Rimnicu-Sarat “pentru ca nevestei colonelului Anastasescu, comandantul regimentului, ii placea cum
dansam”. Stia ea, coloneasa, ceva, de vreme ce, tocmai in timpul unui bal, sublocotenentul a cucerit inima unei frumoase invatatoare, Lilica Popescu, care, in 1936, avea sa-i devina sotie. Razboiul il purta pe sublocotenentul de artilerie Grigore Gheba in Transnistria, sa lupte impotriva rusilor. Pe 3 noiembrie 1942 cazu prizonier la Cotul Donului. “In vagonul meu aveam noua morti si, in mijloc, o gramada mare de excremente. Intr-un alt vagon, cei ramasi in viata taiasera fesele mortilor si le mincasera. Dupa ce am trecut prin trei lagare, dintr-un barbat voinic, la 26 de ani, ajunsesem sa cintaresc 39 de kilograme.
Atunci a aparut ingerul vietii mele.”

Marusia, ingerul cu ochi albastri

Era medicul lagarului, avea gradul de capitan, era blonda cu ochi albastri. O chema Marusia Anka. “S-a asezat linga patul meu, plingeam, convins ca mai am citeva ore de trait. M-a intrebat de ce pling, i-am raspuns ca nu voi mai vedea niciodata tara. M-a
mutat intr-o alta camera si s-a ingrozit de oasele mele cind m-a dezbracat sa ma consulte. A revenit cu niste lapte si oua. Nu mai vazusem de doi ani asa ceva. Mai tarziu am aflat ca erau din ratia ei...” Asa incepu intre cei doi o poveste de dragoste care continua tot razboiul. La indemnul Marusiei, Grigore Gheba s-a inscris in DiviziaTudor Vladimirescu si a luptat impotriva nemtilor. A fost de doua ori ranit si decorat de opt ori. In ciuda acestei evolutii, a avut relatii tensionate cu citiva conducatori sovietici, accentuate imediat dupa razboi, cind, ca prefect, pentru scurt timp, al judetului Ramnicu-Sarat, a fost acuzat de antisovietism. “Am parasit toate structurile si m-am inscris la Facultatea de Matematica din Bucuresti. Nu mi s-a permis sa acced la catedre inalte pentru ca am refuzat sa ma inscriu in partid.” In 1955 prima lui sotie a murit, iar Gheba s-a recasatorit doi ani mai tirziu cu Lucretia, care-i sta si astazi alaturi. Dintre culegerile care l-au facut faimos, cea dintii a scris-o profesorul in 1958. Erau vremuri tulburi, cind invatamintul romanesc suferea de lipsa profesorilor calificati de matematica. “Foarte multi invatatori predau matematica dupa manuale pe care nici ei nu le prea intelegeau. Fiind cooptat intr-o brigada de inspectie in scoli, am constatat ca profesorii necalificati faceau erori grosolane in rezolvarea unor probleme din manualul de matematica. La o astfel de vizita, facuta chiar in comuna mea natala, profesorii m-au rugat sa le rezolv problemele din manual si sa le trimit prin posta. Am lucrat doua luni impreuna cu sotia, le-am multiplicat in 50 de exemplare si le-am expediat Inspectoratului-Scolar din Ramnicu-Sarat. Am primit apoi cereri din toata tara. Atunci am scos prima culegere in 350.000 de exemplare. S-au epuizat in citeva zile”. Nici una dintre culegerile care au urmat nu dadea gres pentru ca profesorul proba toate exercitiile cu elevii pe care ii avea acasa, la
meditatii. “Tin minte ca, odata, la un concurs de matematica, din 18 cistigatori, 16 erau pregatiti de mine. Aveam doua serii pe zi, a cite 3-4 copii, nu acceptam mai multi intr-o serie pentru ca nu era eficient. Ma suna si acum din America sa-mi multumeasca fostii elevi.”

Culegerile, vindute in sase milioane de exemplare

Gheba nu s-a sfiit niciodata sa critice conceptia manualelor scolare, fapt care i-a atras antipatia autorilor, dar si simpatia profesoriloor din tara. El a avut marea inteligenta pedagogica sa imparta probleme pe genuri de solutii, “a ipotezelor, a restului din rest, a comparatiei”, lucru care avea darul sa faca algebra, dar mai ales geometria, punctul forte al lui Gheba, mult mai usor de inteles. In 1975, cind faima lui era la apogeu, Suzana Gadea a incercat sa-i interzica sa mai publice. Dar la interventia altor capi ai regimului, a lui Gogu Radulescu, in special, profesorul si-a putut continua munca. A publicat 34 de culegeri intr-un tiraj total de peste sase milioane de exemplare. Cot la cot cu Gheba au lucrat Lucretia Gheba, actuala sotie, si Carmina Gheba Dragomir, fiica adoptiva a cuplului. La 15 aprilie, Editura Univers va scoate pe piata cea mai recenta dintre culegerile profesorului Gheba, pentru ca “ultima” nu indraznim sa spunem. Profesorul e un pic emotionat. Nu mai are de ani buni copii la pregatire si nu a probat pe ei, ca in atitea alte rinduri, metodele de rezolvare. “Dar n-am cum sa dau gres, e experienta mea de-o viata acolo!”

La plecare il intreb daca mai stie ceva de capitanul cu zulufi si ochi albastri. Imi spune, usor soptit, ca in 1998, cu acordul sotiei si cu 340 de ruble in buzunar, a zburat la Moscova, sa dea de urma ingerului. Cind a ajuns in fata blocului de pe Bulevardul Maxim Gorki, unde s-a petrecut o noapte din dragostea lor, i s-a oprit inima in loc. N-a mai gasit-o pe Marusia. A ramas la locul ei doar padurea de molizi de la marginea Moscovei.

Un exemplu de urmat.

vineri, 18 martie 2011

Viitorul este online!

Cum sa faci bani rapid si simplu pe Internet
Viitorul este online! Internetul a devenit un puternic instrument de vanzare.
Din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si faca cumparaturile online.
S-a tot spus ca daca nu esti online, nu existi! Fie ca iti place sau nu acest lucru,
daca mediul online este o oportunitate de a face bani, atunci de ce sa nu profiti de aceasta sansa?

Ce castigi?
- te faci cunoscut rapid si ieftin
- obtii credibilitate
- iti cresti numarul de clienti si implicit, profitul
- domini concurenta
Piata? Milioane de utilizatori.
Marele beneficiu al promovarii online, in comparatie cu alte forme de marketing, este costul redus.

Un alt avantaj semnificativ il constituie economisirea timpului, atat pentru tine,
ca antreprenor, cat si pentru clienti. Vizitatorii pot accesa singuri situl tau si
pot cumpara online, fara implicarea angajatilor. Indiferent de numarul persoanelor
care viziteaza site-ul, fiecare poate efectua cumparaturi in acelasi timp.

Internetul iti ofera o promovare eficienta a afacerii.
Secretele unui magazin online

Secretul numarul 1: nu trebuie sa tii produse pe stoc! Poti sa iti deschizi un magazin electronic fara sa ai marfa pe stoc, comandand marfa la furnizorul tau abia dupa ce vei avea comenzi ferme pentru ea.

Secretul numarul 2: cu un magazin online poti reduce pana la 90% din costurile unui produs. Aceste costuri sunt, pentru o afacere clasica, cele legate de distributie, stocare si vanzare.

Secretul numarul 3: pe Internet, clientul te gaseste! In piata reala, pentru a vinde un produs, trebuie sa umbli mult timp dupa clienti. Avand prezenta online, de cele mai multe ori, clientul te cauta pe tine. Daca ai un site optimizat si preturi atractive, nu va dura mult timp pana te va gasi!


"Sa faci ce iti place in viata nu iti va pune paine pe masa".

De cate ori nu am auzit sloganul asta? E totodata si una din cele
mai mari prostii pe care le-am auzit vreodata.

E foarte important sa faci ce iti place in viata, sa devii foarte bun
la ceea ce iti place si sa poti oferii valoare celor din jur, iar apoi
sa iti incepi afacerea ta.

Si acum, scuza preferata a maselor de oameni care mor de frica sa
inceapa propria afacere:

" Ne trebuie capital ca sa incepem, si nu il avem. Deci mai frecam
menta si mai departe pana avem capital" urla toti in gura mare.

Ei bine, eu sunt primul care pot sa dau de pamant cu scuza asta
ieftina. Eu mi-am inceput afacerea cumparand un site care m-a
costat 150 de ron. Poti din 3-4 alocatii sa iti incepi afacerea.

Asa ca sa lasam scuzele si sa trecem la treaba.

Esti o persoana dispusa sa iti incepi o afacere? Care sunt
dificultatile pe care crezi ca le ai in acest moment si pe care
daca le-ai depasi ai incepe o afacere?

Fara indoiala, vom intra in era in care doar oamenii care au
viziune si spirit de initiativa vor prospera. In intreaga lume
oamenii incep sa lucreze de acasa, pe internet la propria afacere
si foarte multi ajung independenti financiar putand sa faca ce vor
cu timpul lor.

Doar oamenii care isi dezvolta abilitatile pentru a oferi valoare
lumii vor face si multi bani.

Tu cand ai de gand sa incepi? Cel putin stii de unde trebuie sa
incepi?

miercuri, 16 martie 2011

Procesatoare de plati pe internet

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Pentru a putea face bani pe net o sa ai mai mult ca sigur nevoie de un procesator de plati. Acesta functioneaza precum un cont bancar virtual la care ai acces printr-un cont de utilizator si o parola. Vei putea cumpara produse de pe internet (Ebay, host-uri, etc) si ce e mai important, banii castigati pe internet prin diferite metode iti vor intra in acest cont.

Dupa ce vei castiga primii bani in contul tau pe internet o sa poti sa ii folosesti pentru a cumpara produse sau ii poti retrage in contul tau bancar din Romania. Fiecare procesator de plati va percepe un anumit comision pentru tranzactii, dar acesta este de obicei unul foarte mic.

In concluzie, pentru a reusi sa faci bani pe internet ai nevoie de cel putin un procesator de plati. In general este bine sa ai cate un cont deschis la fiecare pentru ca la urma urmei este gratuit. In functie de modalitatea de a face bani pe net aleasa vei avea nevoie de cel putin unul dintre acesti procesatori de plati.
PayPal – cel mai cunoscut procesator de plati la ora actuala

PayPal functioneaza exact la fel ca un cont bancar, dar unul la care ai acces mult mai usor. Nu trebuie sa faci drumuri la banca, sa scrii ordine de tranzactii sau sa astepti. Daca descrierea ti se pare foarte asemanatoare cu cea a internet bankingului oferit deja de multe banci romanesti, afla ca PayPal este mult mai usor de folosit si este acceptat de majoritatea e-shopurile de pe internet.

Dupa ce iti vei crea contul, vei putea alege sa-ti creditezi contul virtual printr-un transfer de pe card sau vei putea sa folosesti PayPal drept interfata pentru platile tale online. Dupa ce vei configura contul de PayPal si vei seta cardul tau de debit/credit, platile efectuate pe internet vor si efectuate mai usor ca nicodata prin intermediul adresei tale de e-mail. Practic, atunci cand platesti o sa ti se ceara doar adresa de e-mail si PayPal se vpa ocupa de restul. Aceasta modalitate de plata reprezinta la ora actuala cea mai sigura de pe internet pentru ca nu trebuie sa-ti completezi datele cardului/contului tau de fiecare data cand faci o tranzatie. In plus, PayPal are milioane de clienti in toata lumea si se bucura de reputatia celui mai bun procesatori de carti de credit.

Cu ajutorul PayPal vei putea:

1. Plati produsele cumparate pe internet.

2. Folosi cartea de credit fara nici un risc (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express)

3. Primi si trimite bani oriunde in lume

4. Sa pastrezi secrete datele contului tau

5. Controla tranzactiile tale online

Serviciile PayPal sunt gratuie. Creearea unui cont pentru a putea transfera bani oriunde in lume se face fara nici un ban si fara comisioane. Nu exista asa cum exista pentru banci si carduri de credit, dar la inceput nu poti depasi o anumita suma tranzationata zilnic. Aceasta suma difera de la un tip de cont la altul si in general asta de peste 3000 euro lunar, suma care nu te va incurca sa-ti faci treburile cu Paypal.

Compania PayPal a fost creata in 1998 si a inceput sa se dezvolte foarte repede dupa ce a fost cumparata de E-bay in 2002. La inceput serviciile sale era destinate cetatenilor Statelor Unite, dar in momentul de fata PayPal este accesibil in peste 190 de tari la nivel mondial. Romania nu a avut acces pana in anul 2007 si inainte era foarte complicat sa folosesti PayPal. Romanii care isi doreau cu adevarat sa foloseasca acest serviciu creau conturi cu adrese false din alte tari, astfel crescand riscurile si nebeneficiind de toate avantajele serviciului. Din fericire Romaniei i s-a ridicat interdictia in 2007 si de atunci din ce in ce mai multi romani apeleaza la Paypal.
PayPal acum si in Romania.
PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume, si-a extins operatiunile pe 87 de piete, inclusiv in Romania, iar numarul de tari in care este disponibil serviciul a ajuns la 190. Initial, clientii din statele nou incluse in sistem vor putea doar sa trimita bani, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Printre pietele in care a fost extins serviciul se afla state est-europene precum Albania, Bulgaria si Bosnia si Herzegovina, asiatice, cum sunt Armenia, Azerbaidjan si Turkmenistan, dar si Vaticanul, state africane, arabe si din America de Sud. "Suntem incantati sa ne extindem serviciile la 190 de piete din intreaga lume si sa introducem trei noi limbi pe site-ul PayPal.
Deschide-ti un cont acum - click pe banner

Viitorul afacerilor online

In online, potentialul afacerii atarna greu la cantar


Inovatia, echipa si performantele unui business online nu sunt de multe ori suficiente pentru a atrage un investtitor. Supra-aprecierea potentialului, lipsa unui plan de afaceri si a unor proiectii financiare realiste pentru viitor, greselile de natura financiara si manageriala indeparteaza, de obicei, o astfel de afacere de un proces echitabil si rapid de achizitie sau finantare.

1. Fii realist si sincer!
Potentialul afacerii este unul dintre principalele criterii in evaluarea unui business online, dar si capitolul unde se fac multe greseli. Pentru a evita divergentele majore cu potentialii cumparatori, afacerea trebuie privita cat mai obiectiv si realist posibil, fara a o supra-aprecia
In evaluarea potentialului pietei, nu trebuie ignorati factorii de conjunctura, competitia si dificultatile legate de cresterea dimensiunii afacerii
Nivelul concurentei, valoarea pietei si potentialul echipei sunt factori de care trebuie tinut cont. Un antreprenor poate chiar miza in negocieri pe unul dintre acesti factori.
Pentru ca nu exista referinte clare ale industriei locale de fuziuni&achizitii in online, negocierea joaca un rol important, conteaza foarte mult cine detine parghiile negocierii si cat este dispus potentialul cumparator sa investeasca
Trebuie tinut cont de cheltuielile neprevazute ce pot aparea la nivel legislativ si in realizarea unor sisteme automate de gestiune a fluxurilor de lucru
Existenta unor proceduri si sisteme de eficientizare a proceselor interne faciliteaza evaluarea businessului. Subdimensionarea schemei de personal este, iar un factor care are implicatii la nivelul evaluarii
Trebuie mentinut permanent un control al cash-flowului, ce influenteaza direct succesul afacerii
2. Metode de evaluare
 Una dintre cele mai folosite metode de evaluare a unui business este cea a multiplicatorilor, care in online se aplica cifrei de afaceri. In cazul unor afaceri de hosting, conexiune internet si alte servicii business-to-business, cuantificarea se poate face in functie de numarul de clienti fideli inmultit cu suma medie a contractului
Este necesara estimarea veniturilor pe mai multi ani, precum si a cheltuielilor, investitiilor, date ce sunt corelate cu pozitia companiei pe piata, respectiv dimensiunea ei si nivelulul fata de concurenta, valoarea pietei, cererea, valoarea altor tranzactii similare etc.
Extrapolarea gresita a rezultatelor trecute duce la proiectii nerealiste. Daca afacerea a inregistrat cresteri semnificative si sustinute la inceput, cand cifrele erau mici, in viitor e foarte posibil ca evolutia sa se aplatizeze.
Interesul pentru online se mentine si in criza
Do you shop online?
How are you spending your CASH BACK?
If you do not get Cash Back, would you like to? It’s FREE!
www.greenbackstreet.com/Artsil

Dacă aveţi de gând pentru a obţine site-ul dvs., aici este web hosting gratuit
Va puteti inregistra aici:http://www.000webhost.com/418748.html

Obtine maximum de la fiecare zi!

Cat valoreaza timpul tau?
Un punct de vedere asupra functionalitatii managerului este ca singura sa resursa reala este timpul.
Se pot observa enorme variatii in felul in care diferiti manageri isi folosesc timpul cu eficacitate sau il risipesc.
Ca urmare, acest subiect merita o atentie speciala.
Dupa parerea lui Smails: “Fiecare pierdere poate fi recompensata: pierderea averii - cu o noua munca asidua, pierderea cunostintelor - cu un studiu nou, pierderea sanatatii - cu abtinere si ajutor medical, numai pierderea timpului nu poate fi inlocuita cu nimic”. De aceea ar fi util sa prezentam unele reguli care ar trebui sa fie urmate:
Cheltuiti timpul numai pe lucrurile care sunt cu adevarat importante.
Cand planuiti timpul, luati in consideratie si faptul ca pot aparea probleme neprevazute.
Nu incercati sa scoateti dintr-un ceas mai mult de 60 min. Nu grabiti timpul.
Daca in timpul rezolvarii unei probleme ati economisit timpul, incercati sa-l folositi cu cat mai mare folos.
Ocoliti persoanele ce incearca sa-si economiseasca timpul personal din contul timpului vostru.
Dezvoltati deprinderea de a va da socoteala despre timpul folosit. Puteti sa alocati o ora dintr-o zi pentru aceasta.
Nu lasati treburile pentru a fi rezolvate mai tarziu. Incepeti sa le rezolvati chiar in momentul in care au aparut daca aveti timp.
Lucrurile si activitatile mai putin importante incercati sa le simplificati pentru a nu cheltui prea mult timp cu ele.
Pedantismul excesiv in abordarea unor probleme de multe ori are rolul de justificare a incetinelii si taraganelii.
Niciodata nu amanati treburile cu scuze de genul ca nu aveti timp destul pentru a rezolva aceasta problema. Intotdeauna merita sa incercati. Chiar si cele mai mici intervale de timp trebuie folosite util.
Pauzele creative sunt necesare in timp ce folosirea in nici un scop a timpului este daunatoare.
E util de a cheltui timp liber doar pentru activitatile care va dau posibilitatea de a se odihni cu cel mai mare efect.
Inscrieri gratuite curs online: