Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Piata de comert electronic se va tripla in 2012, la 1 MLD. euro

Piata de comert electronic din Romania va ajunge in 2012 la 1 mld. euro, triplu fata de valoarea din 2011, conform lui Daniel Nicolescu, CEO al procesatorului de plati online ePayment. Compania a anuntat miercuri extinderea in Ungaria – vezi ce planuri are grupul in urmatorii ani.

PUBLICITATE:
CEO-ului liderului de piata din Romania pe segmentul de procesari de plati online spune ca evolutia rapida a pietei de comert electronic se datoreaza noilor produse ce vor facilita platile, increderii mai mari a clientilor in mediul online dar si a viitoarelor intrari ale unor jucatori mari pe piata de comert electronic. “Ganditi-va ce se va intampla cand jucatori precum Carrefour, Cora, Zara, H&M sau IKEA vor intra pe acest segment si vor permite achizitia de produse pe online”, spune Nicolescu.Wall Street

Afacerea Lyoness va fi lider mondial tinand cont de dezvoltarea comertului electronic .Pentru afacere contactati-ma si stabilim o intalnire de business in fiecare oras din Romania.Suntem la inceput Atentie investitori! Cariera .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu