Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 16 martie 2011

Procesatoare de plati pe internet

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Pentru a putea face bani pe net o sa ai mai mult ca sigur nevoie de un procesator de plati. Acesta functioneaza precum un cont bancar virtual la care ai acces printr-un cont de utilizator si o parola. Vei putea cumpara produse de pe internet (Ebay, host-uri, etc) si ce e mai important, banii castigati pe internet prin diferite metode iti vor intra in acest cont.

Dupa ce vei castiga primii bani in contul tau pe internet o sa poti sa ii folosesti pentru a cumpara produse sau ii poti retrage in contul tau bancar din Romania. Fiecare procesator de plati va percepe un anumit comision pentru tranzactii, dar acesta este de obicei unul foarte mic.

In concluzie, pentru a reusi sa faci bani pe internet ai nevoie de cel putin un procesator de plati. In general este bine sa ai cate un cont deschis la fiecare pentru ca la urma urmei este gratuit. In functie de modalitatea de a face bani pe net aleasa vei avea nevoie de cel putin unul dintre acesti procesatori de plati.
PayPal – cel mai cunoscut procesator de plati la ora actuala

PayPal functioneaza exact la fel ca un cont bancar, dar unul la care ai acces mult mai usor. Nu trebuie sa faci drumuri la banca, sa scrii ordine de tranzactii sau sa astepti. Daca descrierea ti se pare foarte asemanatoare cu cea a internet bankingului oferit deja de multe banci romanesti, afla ca PayPal este mult mai usor de folosit si este acceptat de majoritatea e-shopurile de pe internet.

Dupa ce iti vei crea contul, vei putea alege sa-ti creditezi contul virtual printr-un transfer de pe card sau vei putea sa folosesti PayPal drept interfata pentru platile tale online. Dupa ce vei configura contul de PayPal si vei seta cardul tau de debit/credit, platile efectuate pe internet vor si efectuate mai usor ca nicodata prin intermediul adresei tale de e-mail. Practic, atunci cand platesti o sa ti se ceara doar adresa de e-mail si PayPal se vpa ocupa de restul. Aceasta modalitate de plata reprezinta la ora actuala cea mai sigura de pe internet pentru ca nu trebuie sa-ti completezi datele cardului/contului tau de fiecare data cand faci o tranzatie. In plus, PayPal are milioane de clienti in toata lumea si se bucura de reputatia celui mai bun procesatori de carti de credit.

Cu ajutorul PayPal vei putea:

1. Plati produsele cumparate pe internet.

2. Folosi cartea de credit fara nici un risc (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express)

3. Primi si trimite bani oriunde in lume

4. Sa pastrezi secrete datele contului tau

5. Controla tranzactiile tale online

Serviciile PayPal sunt gratuie. Creearea unui cont pentru a putea transfera bani oriunde in lume se face fara nici un ban si fara comisioane. Nu exista asa cum exista pentru banci si carduri de credit, dar la inceput nu poti depasi o anumita suma tranzationata zilnic. Aceasta suma difera de la un tip de cont la altul si in general asta de peste 3000 euro lunar, suma care nu te va incurca sa-ti faci treburile cu Paypal.

Compania PayPal a fost creata in 1998 si a inceput sa se dezvolte foarte repede dupa ce a fost cumparata de E-bay in 2002. La inceput serviciile sale era destinate cetatenilor Statelor Unite, dar in momentul de fata PayPal este accesibil in peste 190 de tari la nivel mondial. Romania nu a avut acces pana in anul 2007 si inainte era foarte complicat sa folosesti PayPal. Romanii care isi doreau cu adevarat sa foloseasca acest serviciu creau conturi cu adrese false din alte tari, astfel crescand riscurile si nebeneficiind de toate avantajele serviciului. Din fericire Romaniei i s-a ridicat interdictia in 2007 si de atunci din ce in ce mai multi romani apeleaza la Paypal.
PayPal acum si in Romania.
PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume, si-a extins operatiunile pe 87 de piete, inclusiv in Romania, iar numarul de tari in care este disponibil serviciul a ajuns la 190. Initial, clientii din statele nou incluse in sistem vor putea doar sa trimita bani, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Printre pietele in care a fost extins serviciul se afla state est-europene precum Albania, Bulgaria si Bosnia si Herzegovina, asiatice, cum sunt Armenia, Azerbaidjan si Turkmenistan, dar si Vaticanul, state africane, arabe si din America de Sud. "Suntem incantati sa ne extindem serviciile la 190 de piete din intreaga lume si sa introducem trei noi limbi pe site-ul PayPal.
Deschide-ti un cont acum - click pe banner

2 comentarii:

  1. salut Silvia,
    felicitari pentru idee si articolele postate.
    Iti urez trafic intens si spor la munca.
    Ileana

    RăspundețiȘtergere
  2. salutari din Italia, felicitari pentru blog, informatii super utile...iti doresc si eu trafic intens si numai bine!!!
    Anca Rus

    RăspundețiȘtergere