Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 30 martie 2011

Deschide cont Alertpay

Ce este Alertpay?

AlertPay este procesor de plăţi, cu înscriere gratuită, care îţi permite să trimiţi şi să primeşti bani online; compania este canadiană şi a luat fiinţă la 19 iunie 2005, iar sunt înscris de la sfârşitul aceluiaşi an. AlertPay este ca o minibanca pe Internet, sau mai bine zis, un fel de Western Union online. Deşi este ceva mai scump la comisioane, personal consider ca AlertPay este un procesor de plată online bun şi credibil (foarte multe sunt fictive!), iar serviciul de relatii cu clienţii este unul eficient. Din data de 27 februrie 2008 AlertPay acceptă România pentru transferul bancar (până atunci se lucra doar cu un card Visa sau Mastercard, opţiune valabilă şi acum), având cont deschis la Raiffeisen Bank Bucureşti. Pentru unele tranzactii online este nevoie de un cont la AlertPay, deoarece Paypal este mai exigent în alegerea partenerilor pentru care procesează plăţi.


Pasul 1
Dă click pe link-ul de mai jos:
http://ity.im/07yN7
E important sa dai click pe link-ul de mai sus, altfel cel ce te recomandă pierde nişte bani, adică un comision pe care-l plăteşte AlertPay. Acest comision nu afecteaza câştigurile tale in nici un fel, deoarece este plătit de AlertPay şi nu de către cel ce se înscrie.
Pasul 2
Dupa ce ai intrat pe pagina AlertPay, da click pe butonul “Sign Up Now” din coltul dreapta sus. Se deschide pagina de inregistrare si o sa vezi ca trebuie sa alegi tara de unde te inregistrezi “Choose your Country”, bineinteles ca vei alege Romania, daca esti din Romania…
Pasul 3
Tot pe aceasta pagina ai 3 optiuni: Personal Starter, Personal Pro si Business. Alege la inceput “Personal Starter”, iar mai tarziu dupa ce devii membru vei putea sa avansezi la “Personal Pro” fara probleme si fara costuri. Apasa pe “Get Started”.

Pasul 4
Completeaza rubricile de mai jos:
Contact Information
* First Name: (prenumele, complet si corect ca in buletin, ex. Ionica-Georgel)
* Last Name: (nume de familie)
* Phone: nr telefon cred ca in format 0040000000000
* Address 1: exemple: Str. Investitorului nr.1
Address 2: nu completezi nimic aici!
* City / Town: Localitatea de domiciliu
* Country: Romania
* Region: Judetul
* Postal Code: Cod postal

Pasul 5
Pas mai lung dar cu rabdare ajungi la capat, si merita!
Apasa pe butonul “Next” si completeaza:
Login
* Email Address: adresa de e-mail in format “nume@yahoo.com sau nume@gmail.com sau alta adresa”
* Password: alege o parola din minimum 6 caractere, care sa o tii minte dar sa nu fie una care o folosesti peste to pe net.
* Re-enter Password: reintrodu parola aleasa Security Questions (intrebari de securizare) necesare cand vei trimite corespondenta la ei, etc.
* Question 1: (intrebarea 1) Alege o intrebare: strada pe care ai crescut, sau orasul unde te-ai nascut…?
* Answer 1: (raspunsul 1, un singur cuvant, de exemplu “iasi”)
* Question 2: (intrebarea 2) Alege inca o intrebare: orasul sau animalul sau cantecul sau cartea favorita…?
* Answer 2: (raspunsul 2, un singur cuvant, de exemplu “husky”)
Verification & User Agreement (verificare si agreere)
* Type the characters you see in the picture: scrie caracterele care apar acolo…
Bifeaza casuta “I agree to AlertPay’s terms and conditions” (sunt de acord cu termenii si conditiile puse).

Pasul 6
Apasa pe butonul “Register” si vei primi un mesaj care iti va spune sa mergi la e-mailul pe care l-ai furnizat si sa dai clic pe un link lung pe care il vei primi de la AlerPay pentru confirmare. Ai grija ca e-mailul de la AlertPay sa nu fie cumva la Bulk sau Spam, verifica si eventual treci adresa lor pe lista alba (whitelist) sau la contacte.

Pasul 7
Dupa ce ai confirmat te vei putea loga de acasa sau de oriunde pentru a efectua operatiuni de transfer bancar sau pentru a investi si a urmări rezultatele investitiilor tale financiare. Dacă ai nevoie de consultanţă în continuare nu ezita să mă contactezi.

Pasul 8
Pentru a putea primi sau trimite bani va trebui să activezi contul AlertPay, prin trimiterea unor documente oficiale pe care ţi le va cere compania (copie după CI, paşaport sau o factură de utilităţi) şi făcând prima tranzacţie online. Documentele se cer pentru a verifica dacă eşti persoană reală, altfel AlertPay nu te va plăti.

Inscrie-te gratuit pe Alertpay si incepe sa lucrezi ca agent publicitar online sau deschide-ti o afacere de publicitate online.

Un comentariu: